Image: 
Image: 
Image: 
Image: 

Het Domein

Nederlands

Een uitzonderlijk klimaat voor naturisme

Het Middellandse zee klimaat staat bekend om de vele zonnige dagen, ideaal om naturisten vakanties te houden. In Languedoc Roussillon, het department Aude, zult u een prachtige omgeving ontdekken die wordt gekenmerkt door een grote verscheidenheid aan landschappen. De rotsachtige hellingen van de Corbières wijngaarden lopen door tot de oevers van de meren en de Middellandse Zee. Tegenover de majestueuze berg le Montagne d'Alaric, is de Minervois een ware lappendeken van heuvels en struikgewas, en de streek biedt smakelijke wijnen die ver buiten de Franse grenzen bekend zijn.

Een regio met een rijk verleden

Schilderachtige plaatsen van ongerepte schoonheid dienen als decor voor de geschiedenis. Of het nu de abdij van Lagrasse, of de "Citadelles du Vertigo", de Katharen kastelen van Peyrepertuse, de Queribus hoog op de rots, de middeleeuwse stad Carcassonne of het ‘Romeinse’ Narbonne is, het ontdekken van Corbières is een echte must voor iedereen...

Een camping aan de oever van een meer

Dus wat is er natuurlijker dan het aanleggen van een naturisten camping op dit prachtige plekje in Frankrijk.
Sinds 2014 beheerd door de Vacanceselect groep, strekt de naturisten camping zich uit op een terrein van 6 hectare, het 247 standplaatsen met elektra.
Omgeven door wijngaarden waarvan de druiven worden gebruikt voor het maken van de beroemde Fitou wijn, heeft de camping een eigen privé strand met een directe en bevoorrechte toegang tot het La Palme meer, en biedt de camping tevens een prachtig uitzicht over ditzelfde meer. Op deze geweldige plek, die door de ‘Tramontana’ en ‘Marin’ wind wordt gestreeld, zullen ervaren wind- en kitesurfers, maar ook beginners, het echt naar hun zin hebben.

Een naturisten camping voor het hele gezin

Hier kan men nog naturist zijn met het hele gezin; er heerst een gezellige sfeer en het woord delen is nog altijd van toepassing. In de Clapotis blijven we waken over het respect voor de naturisten waarden, zodat deze prachtige plek een echte naturisten oase zal blijven.
Sommige van onze faciliteiten en 2 van onze toiletgebouwen zijn toegankelijk voor mensen met beperkte mobiliteit. Onze huuraccommodaties zijn dat echter niet.

Sommige gasten komen hier al meer dan 45 jaar… het is dan ook een waar liefdesverhaal!