Image: 
Image: 

Winkels en faciliteiten

Nederlands

De Receptie

In de Clapotis is echt overal aan gedacht om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Voor extra comfort is de receptie volledig opgeknapt, met nog meer ruimte en licht. Ons receptie team staat tijdens het hoogseizoen van 9.00 uur tot 12.00 uur en van 13.30 uur tot 19.00 uur (Juli / augustus) en van 9.00 uur tot 12.00 uur en van 14.00 uur tot 18.00 uur (laagseizoen) graag voor u klaar, zoals ook de medewerkers van onze technische dienst die alle materiele problemen voor u op kunnen lossen.

Campingwinkel

Van 8 tot 19u30 van april tot september (van 8 tot 21 uur in juli augustus). In de zomer vindt u alle traditionele gerechten, brood, croissants, producten van het land, fruit en groenten van lokale producenten, gebraden kippen op aanvraag, essentiële producten, koude dranken, ijs, zoetwaren ...
Specifieke producten op bestelling.

Bar

Van 8 tot 21 uur van april tot september
Juli-augustus: 8:00 uur-middernacht
Nieuw management, nieuwe decoratie maar altijd de plaats waar de camping 's avonds samenkomt voor een goed moment van gezelligheid, lachen en ontspanning. Na een goede actieve dag of luiheid, wat een genot om te loungen aan het voeteneinde van het podium om naar een rockconcert te luisteren of te genieten van een cabaretvoorstelling, terwijl u geniet van een ijsje, tapas vergezeld van een koel drankje of heet, om een ​​bier (fles of druk) te drinken tussen vrienden.
24-uurs zelfbedieningsijsblokjesdispenser geïnstalleerd sinds juni 2018: geen ijsblokjes meer!

Restaurant

April tot september: 11.30 / 14.00 - 18.00 / 21.00 juli-augustus: 11.30 / 15.00 - 18.00 / 21.30 uur
Het wordt sterk aanbevolen om uw tafel te reserveren in juli en augustus voor het avondmaal.

Op het menu:
• Lunchtijd: suggesties van de dag + het gevarieerde menu.
• 's Avonds: een gevarieerd menu met tapasborden, pasta's van verschillende bereidingen, een keuze aan pizza's en meerdere paella, maar ook bereide gerechten.
• Om nog maar te zwijgen van het thema van de onvermijdelijke avondmaaltijden (onder andere paella, mosselen en friet), waar we allemaal een uniek gerecht delen tijdens een goede kinderavond.

Internet

Toegang tot internet is mogelijk over bijna de hele site. De eerste 10 minuten zijn gratis, dan is de betaling per creditcard online aanleiding van de gekozen formule (of de receptie).

De Wasserette

En ja, zelfs op een naturisten camping moet men nog de was doen! Er staan dan ook wasmachines met chips tot uw beschikking en mocht u uw waspoeder vergeten zijn, geen zorgen u vindt dit bij de supermarkt.

Het Postkantoor

Om contact met uw familie en vrienden te houden, wordt de post elke dag tijdens het hele seizoen opgehaald.